Referenser

Jajja Communications

“Jajja Communications ekonomifunktion har under det senaste året genomgått en förändringsprocess som lett till effektivare arbetssätt och förbättrad intern kontroll. Lilian var med och stöttade oss i uppstartsfasen av detta arbete och hennes breda erfarenhet och insats har bidragit till att ekonomifunktionen är vad den är idag.  Lilian är väldigt socialt kompetent och har ett positivt och trevligt sätt att möta människor på vilket gjorde att hon snabbt och lätt fick ett brett förtroende i vår organisation.”
Johanna Bäckstrand, CFO, Jajja Communications AB

Besök hemsida

Djurönäset Hotell- och konferensanläggning

“Account on Us har under en period utgjort en interimslösning på vår ekonomiavdelning för tjänsten som ekonomichef och som ekonomi- och personaladministratör. Konsulterna har snabbt satt sig in i sina uppdrag och skapat trygghet i sina processer. De har tagit egna initiativ och agerat på ett föredömligt proffsigt sätt i alla lägen samt arbetat snabbt och effektivt. Jag kan verkligen rekommendera Account on Us som en professionell och mycket ansvarstagande redovisningsbyrå.”
Ulf Johnsson, VD, Djurönäsets Hotell- och Konferensanläggning

Besök hemsida

TT Nyhetsbyrån

“När vi beslutade att ta hem lönehanteringen från ett externt bolag valde vi att samarbeta med Lilian Holm.
Hon är ett kvalificerat stöd som hjälper oss att utveckla processer och rutiner i lönehanteringen.
Med sin kunskap i bokföring har Lilian också god insikt i hur arbetet struktureras på ett bra sätt mot ekonomiavdelningen. Lilian har också ett utpräglat tänkande när det gäller kvalitetssäkring.
I vår verksamhet har vi tre värdeord som följer oss i våra arbetsuppgifter – Trovärdig, Kreativ och Nyfiken. Lilian Holm passar mycket väl in i vårt företags värderingar och bidrar till att HR-avdelningen når sina mål.”
Agneta Magnusson, HR-chef, TT Nyhetsbyrån

Besök hemsida

HemMiljö i Mälardalen AB

“HemMiljö har under ca 5 år vuxit från 0 till att idag 2013 omsätta ca 24 miljoner. Redan från start har vi valt att köpa bokföringstjänster och har provat flera aktörer med blandade resultat. I och med Lilian Holm på Account on Us har vi äntligen hittat rätt. För att lyckas som entreprenör och företagare är det otroligt viktigt att omge sig med samarbetspartners som är duktiga på sin sak. Där kan vi verkligen rekommendera Lilian och Account on Us. Hon är mycket kunnig och dessutom lyhörd för kundens behov. Ihop med Lilian får vi hjälp inte bara med den dagliga bokföringen utan även med hur vi ska tänka framåt och hur vi kan strukturera vårt arbete.
Tidigare har kontakten med våra olika bokföringsbyråer tagit mycket av vår energi och skapat onödig oro. Det har också tagit onödigt mycket av vår tid, tid som vi hellre vill lägga på vår kärnverksamhet. Lilian arbetar strukturerat och effektivt och tar minimalt av vår tid i anspråk, något som vi uppskattar mycket. Om vi behöver hennes hjälp är ingen fråga för dum men heller inte för svår för henne att tackla.
Då HemMiljö satsar på att växa vidare ser vi Account on Us som en perfekt partner att växa med.”
Martina och Conny Rydell, ägare och grundare HemMiljö

Besök hemsida

Coronation AB

“Vi anlitade Lilian för att sköta allt som har med vår ekonomi vid starten av 2012. Då hade vi gjort försök tidigare på andra firmor med mindre lyckat resultat. Så hon tog över när det var smått kaos. På mycket kort tid har hon och hennes kollegor fått allt att fungera jättesmidigt, vilket medfört att jag som VD inte längre behöver föra egna ekonomiska noteringar utan kan lugnt förlita mig på de rapporter jag får från dem.
Lilian sköter idag alla löner, fakturor till och från kunder samt all bokföring och framtagning av årsredovisning och deklaration.
Jag kan varmt rekommendera Account on Us för alla som vill slippa krångla med ekonomin och istället fokusera på sin kärnverksamhet.”
Linus Mattfolk, VD, Coronation AB

Besök hemsida

hard facts ab

“Jag har under 12 års egenföretagande flera gånger bytt redovisningskonsult utan att hitta ”den rätta”. Efter mycket letande har jag nu hittat Account on Us, med många bra referenser och det verkar mycket lovande. Löpande jobbet rullar på bra och fram för allt uppstarten har varit så mycket bättre än tidigare.”
Björn Eriksson, ägare och grundare HARDfacts AB

Besök hemsida

Bexanders Rökeri AB

Bexanders Rökeri AB, tele 08-91 47 66, Stig Bexanders, VD

Besök hemsida