Är du en självgående redovisningskonsult som vi kan räkna med?

Arbetsbeskrivning

Är du en engagerad redovisningskonsult som liksom vi brinner för redovisning och företagande? Tempot är högt så du behöver vara både rutinerad och självgående samt ha stora portioner sunt förnuft samtidigt som du är snabb och noggrann. Åt många av våra kunder är vi en komplett ekonomifunktion med helhetsansvar för ekonomin. Med helhet menar vi både bolaget och dess ägare. Vi samarbetar mycket vilket innebär att kunden gör vissa specifika delar t ex faktureringen och vi sköter resterande som har med redovisning och ekonomi att göra, allt från löpande redovisning, löner, skattedeklarationer, avstämningar, månads- och årsbokslut, årsredovisningar och deklarationsarbete. Dessutom övriga arbetsuppgifter som förekommer på en redovisningsbyrå. Du kommer att vara del av ett team där stora möjligheter till självständigt arbete ges i ett kunnigt och engagerat team. Tjänsten innebär nära kontakter med företagets kunder vilka finns inom olika branscher och av varierande storlek.

Vem är du?

Vi ser gärna att du redan är auktoriserad redovisningskonsult alternativt att du redan har arbetat självständigt under minst 4 år som redovisningskonsult på redovisningsbyrå. Du är helt självgående och har hållit dig löpande uppdaterad med aktuella kunskaper inom redovisning, löner, bokslut och deklarationer. Utöver detta är kunskaper inom revision, beskattning och juridik starkt meriterande. Du trivs och är säker i rollen som redovisningskonsult, och baserat på din utbildning samt långvariga erfarenhet gör att du lätt bygger förtroendefulla relationer med våra kunder du samarbetar med. Du tycker om att ha kontakt med flera olika kunder, hjälpa dem att vidareutveckla samarbetet och deras verksamhet. Som person är det viktigt att du är serviceorienterad, noggrann och ansvarskännande. Du är positiv och drivs av att kunna vara med och påverka. Du tycker om att samarbeta och är inte rädd att fråga vid behov. Då tjänsten innebär varierande arbetsuppgifter klarar du att hantera många angelägenheter samtidigt och förstår vikten av att prioritera då vardagen styrs av olika deadlines. Slutligen ser vi gärna att du med din sociala förmåga kan utveckla och etablera förtroendefulla kontakter.

Du erbjuds

En av tjusningarna med redovisning är, som vi ser det, att den ena dagen sällan är den andra lik då arbetsuppgifterna är omväxlande och att snabba omställningar ofta behövs. Vi värderar vår personal högt, vi ger frihet och flexibilitet i arbetets omfattning och placering samt möjligheter till mycket eget ansvar. Vi har en öppen attityd och rak dialog där egna initiativ och kreativitet uppmuntras. Att ha aktuella kunskaper och ligga i framkant är viktigt. Därför satsar vi mycket på utbildning och kompetensutveckling. Vi finns centralt, i trevliga och fräscha lokaler i Sickla köpkvarter.

Om Account on Us

Vi specialiserar oss genom att vara ”Redovisningsbyrån du kan räkna med”. Vi är ofta är våra kunders kompletta ekonomifunktion/avdelning. Ansvarstagande och kvalité på hög nivå och med proaktivitet i fokus, präglar vårt arbetssätt. Dialogen med kunden är effektiv och resultatorienterad. Vi bidrar till ökad säkerhet i kundernas beslut då vi ger trygghet, kunskaper och förståelse för hur agerande på olika sätt bidrar till resultat i önskad riktning. Varje kunds redovisning och ekonomi är unik. Kunden ska därför också få ett genuint och engagerat bemötande, vid varje kontakt.

Start

Även om vi för närvarande har de resurser vi behöver tar vi gärna emot spontana ansökningar!

Lön

Fast lön samt andra förmåner enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag

Även om vi för närvarande har de resurser vi behöver tar vi gärna emot spontana ansökningar!

Skicka din ansökan med CV, personligt brev och löneanspråk till lilian@accountonus.se.

Vi ser fram mot att höra från dig!