Interimslösningar

Account on Us erbjuder er ekonomiavdelning tillfällig förstärkning vid behov. Vi har lång erfarenhet av branschen och är en personlig, trygg och kompetent samarbetspartner inom ekonomi och redovisning.
Våra kunder anlitar oss vid tillfälliga behov såsom arbetstoppar, ledigheter och oförutsedda händelser.

Varje kund är unik
Vi kan erbjuda er ekonomichef och ekonomiavdelning avlastning vid behov. Våra medarbetare är auktoriserade redovisningskonsulter och medlemmar i Sveriges Redovisningskonsulters Förbund, SRF, och arbetar i enlighet med god redovisningssed. Detta innebär att arbetet bedrivs enligt svensk standard för redovisningstjänster, Reko. Hög kvalitet och stort ansvarstagande präglar vårt arbetssätt och Account on Us är en redovisningsbyrå ni kan räkna med.

Varje kunds redovisning och ekonomi är unik och våra medarbetare har den kompetens och erfarenhet som krävs för att avlasta er ekonomiavdelning på ett effektivt och resultatorienterat sätt. Oavsett om ni är i behov av en tillfällig ekonomichef, löneadministratör eller ekonomiansvarig har vi skickliga medarbetare som med sin kunskap och kompetens kan avlasta er under en kortare eller längre period.

Kontakta oss
Ta gärna kontakt med oss om ni vill ha mer information om våra interimslösningar och tjänster. Kontakta oss via telefon 08-121 00 500, e-post info@accountonus.se eller vårt kontaktformulär. Gör som många andra små och mellanstora företag och ta del av vår kompetens och erfarenhet när behovet uppstår.


Exempel på uppdrag vi bemannat:

Ekonomichef

Djurönäsets Hotell- och konferensanläggning

Besök hemsida

Personal- och ekonomiadministration

Djurönäsets Hotell- och konferensanläggning

Besök hemsida

Löneadministratör

Nyhetsbyrån TT

Besök hemsida

Ekonomiansvarig

Symbrio

Besök hemsida

Ekonomiansvarig

Marketwatch

Besök hemsida

Välkommen att kontakta oss vid frågor!

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande