Vet du vart du är på väg eller spelar vägvalen ingen roll?

Hur gör du när du inte ser tillräckligt långt fram för att ha komplett underlag för dina beslut?

Backar du och lutar dig mot historik och erfarenheter, kanske resultatrapporten från förra året? Det kan vara tryggt och bra men om din verksamhet är i stark tillväxt är det sannolikt inte det underlag som passar bäst.

Vart kan du vända dig? Att ha ett stort nätverk av kloka personer som säger det du behöver höra istället för det du vill höra är en bra start!

Vi är ofta denna hjälp för de vi samarbetar med och inom de områden vi inte är bäst ser vi till att ha proffsen i vårt nätverk för att kunna hjälpa till med så mycket mer än ekonomi och redovisning i verksamheten.

För att komma vidare, uppnå nya resultat och framgångar krävs mycket mod, att göra helt nya saker eller förändra sättet man tidigare gjort dem på. Att våga hoppa, fortsätta in i en framtid som inte klarnar förrän man kommit närmare är något vissa njuter och inspireras av medan andra tycker det är skrämmande och enbart obehagligt. Fattar du kloka och trygga beslut eller blir det som det blir? Vill du fortsätta ha det så eller vill du prova något annat?

Hur känner du? Var ligger dina främsta drivkrafter och tar du tillvara på dem eller kvävs de i din egen administration med budget eller ensamhet vid beslut om vägval och förändringar? Får du det stöd du behöver eller vill du ha hjälp?

Fotograf: Lasse Holm
Fotograf: Lasse Holm

Är Du nyfiken på Acconut on Us, och vad vi kan hjälpa dig med och vad vi skulle kunna åstadkomma tillsammans? Hör av dig till oss!

Vill du veta mer om Account on Us? Läs bla kundreferenser på vår hemsida bokföring i Stockholm

Hemsida https://www.accountonus.se/
Facebook http://www.facebook.com/AccountOnUs
LinkedIn http://www.linkedin.com/company/account-on-us-ab

Leave a Reply

Your email address will not be published.